Blijven lachen

Hoe beleef jij deze Corona tijd? 

 Als ondernemende vitaliteitscoach en -trainer is met het wegvallen van al het offline werk even omschakelen geweest.  Gelukkig gaat een deel online wel door en is er van daaruit een prachtig initiatief opgezet met 25 vakgenoten. Een stichting (Fitmo Foundation) waarbij werkenden in vitale beroepen bij hun leefstijl- en gezondheidsvragen online worden begeleidt.

En zelfzorg is super belangrijk – dat bestaat voor mij in deze tijd onder andere uit de natuur opzoeken en vooral ook blijven lachen. Humor is namelijk een goedkoop en effectief medicijn tegen een nieuwe dreigende “ziekte”: de chronische serieusheid. Natuurlijk is er veel onzeker en relativeren als tegenhanger is noodzakelijk om mijn eigen vitaliteit te behouden.   

De plek die mij doet ontspannen is deze plek midden in de randstad in Klein Delfgauw.Een veld waar prachtige seizoenswisselingen te zien zijn, rijk aan vogels is en tot laat op de dag de zon schijnt. Het is er heerlijk en voel ik me altijd meteen ontsnapt aan de dagelijkse bezigheden. Zeg maar een “instant-vakantiegevoel”. Een echte geluksplek dus!

Contactgegevens

Schellingstraat 47

2645 HB Delfgauw

06-2543 3348

BTW ID: NL002140116B28
KVK nummer: 59657693